Hallo! Mijn naam is Ellen. Van harte welkom op de website van mijn schoonheidssalon. Voordat je een bezoek brengt aan mijn salon, wilt je graag wat meer informatie. Dat begrijp ik! Wat informatie over de salon, wat informatie over mij. Wees gerust, hier vind je het antwoord. En mocht je het tóch niet vinden, dan kun je me altijd een mail sturen.

Ellen

Graag wil ik me allereerst aan je voorstellen. Mijn volledige naam is Ellen Leibbrand en ik ben sinds 2004 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Daarnaast mag ik mezelf per juni 2010 ook visagiste noemen. In september 2004 heb ik vol trots mijn eigen salon geopend. Iets daarna mocht ik de prijs als ‘Best Startende Onderneemster’ in ontvangst nemen, uitgereikt door Annemarie Börlind. Sinds de start werk ik vol enthousiasme en plezier in mijn salon. Er bestaat voor mij geen beter gevoel dan goed je klanten van dienst kunnen zijn en ze met een glimlach te laten vertrekken.

Om er zeker van te zijn dat mijn producten betrouwbaar zijn, werk ik in de salon met producten van Annemarie Börlind. Ze berusten op 100% natuurlijke ingrediënten. Daarnaast maak ik gebruik van de make-up lijn van Golden Rose. Deze producten zijn dierproefvrij en dermatologisch getest. Volgens mij is het belangrijk dat mensen goed tot rust kunnen komen in mijn salon. Ik streef naar ontspanning, harmonie en het even los kunnen laten van de dagelijkse hektiek.

Via deze site is het mogelijk om een behandeling samen te stellen en een afspraak te maken. Mocht je het antwoord op je vraag nog niet gevonden hebben, dan is contact opnemen uiteraard altijd mogelijk. Hopelijk je dus snel te mogen begroeten in mijn salon!

Groetjes,
Ellen